Connect with us

stoplekto

Απάντηση των Νέων Δραπετσώνας στην ΑΕ Νεάπολη

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΑΕ Νεάπολης και στα όσα δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ανδρέας Καλλιγέρης , δίνει εκ μέρους των Νέων Δραπετσώνας ο Χρόνης Ταουξής .

Με επιστολή του ο παράγοντας του συλλόγου αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από την Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗ, αλλά νομίζαμε ότι είχαν ενημερωθεί ότι ο αγώνας ήταν στημένος. Στημένος ο διαιτητής, οι βοηθοί, ο παρατηρητής, ο γιατρός … και τα σημαιάκια του κόρνερ.

Γι ‘ αυτό εξάλλου και εμείς δεν διαμαρτυρηθήκαμε όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ (ταυτόχρονη υπόδειξη οφσάιντ διαιτητή και επόπτη, που έκανε τους πάντες να σταματήσουν και όταν η μπάλα μπήκε στα δίχτυα ο διαιτητής άλλαξε απόφαση και κατακύρωσε το γκολ) και οι παίκτες σας δεν πανηγύρισαν.

Γι’ αυτό δεν διαμαρτυρηθήκαμε όταν ο παίκτης σας με το νο. 3 μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας σας και τους έξαλλους πανηγυρισμούς σας, έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μία εξέδρα κατάμεστη από αγοράκια και κοριτσάκια των ακαδημιών μας, γονείς και άλλους φιλάθλους και τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη και όχι με απευθείας κόκκινη όπως ορίζει ο κανονισμός.

Γι’ αυτό δεν διαμαρτυρηθήκαμε για τα πάμπολλα φάουλ των παικτών σας που κάποια ήταν ιδιαίτερα σκληρά (Σκιάνο & Ν. Τσελέπης αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού) επειδή ήταν μέρος της φαρσοκωμωδίας.

Μήπως οι κύριοι της Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, θα πρέπει να κοιτάξουν, γιατί μετά το 60′ κάποιοι παίκτες τους από την υπερπροσπάθεια δεν είχαν δυνάμεις (60′ να είναι πίσω από την μπάλα και να την κυνηγούν), δεν είχαν παίκτες στο πάγκο γι αλλαγές (2 μικροί, χωρίς λεπτό συμμετοχής).

Η σοβαρή σκέψη τους για αποχώρηση, μήπως πηγάζει από την πιθανότητα αδυναμίας συμπλήρωσης ενδεκάδας στον επόμενο αγώνα;

Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία & ευτυχία. Με εκτίμηση ΧΡΟΝΗΣ ΤΑΟΥΞΗΣ»