Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Απάντηση στην καταγγελία του προπονητή του Πυθαγόρα

Published

on

Η ανακοίνωση της Δάφνης Ταμπουρίων αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επειδή είμασταν και εμείς παρόντες σαν Διοίκηση όπως και του Πυθαγόρα, δεν γίνεται μόνο ο προπονητής τους να τα βλέπει αυτά αλλά ούτε να μιλάει για την συμπεριφορά των παικτών της ομάδας μας και να τους προσάπτει ότι έπαιξαν βρώμικα. Δηλαδή παίζαμε με έτσι με την ανοχή του διαιτητή και παρατηρητή;;; Δεν γίνεται να τα κάνουν όλα αυτά οι παίκτες μας αλλά παράλληλα να έχουμε εμείς τραυματίες από αυτό το παιχνίδι με αποτέλεσμα ο ένας να μείνει δύο εβδομάδες εκτός.

Αν υπήρχαν αυτά που λέει πρώτοι εμείς θα καταδικάζαμε την συμπεριφορά αυτή.

Εξαίρεση υπήρχε  μόνο σε μία περίπτωση παίκτη που απευθύνθηκε στην εξέδρα και μόνο εκεί και η παρέμβαση μας ήταν άμεση. Γιατί θυμήθηκε τώρα να κάνει αυτή την καταγγελία;

Ας ρίξει μια ματιά ακόμα στο φύλλο αγώνα και να μας πει αν έχει γραφτεί κάτι από τον διαιτητή ή τον παρατηρητή!

Καλό θα ήταν να μην φέρνει σε δύσκολη θέση με τα λεγόμενά του την ομάδα του και να μην φέρνει σε αντιπαράθεση δύο από τις παλαιότερες ομάδες του Πειραιά που μεταξύ τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Ας ξαναθυμηθεί την αγωνιστική τους παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο και να μην προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες της ήττας. Παρόλα αυτά εμείς είδαμε ένα Πυθαγόρα στο πρώτο ημίχρονο πάρα πολύ καλό αλλά με όχι ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο όπου πήραμε πρωτοβουλίες ,κλείσαμε διαδρόμους, είχαμε πάθος ,πιστέψαμε και μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου και να φτάσουμε στην νίκη.

Η οικογένεια της Δάφνη Ταμπουρίων πρωτίστως προσπαθεί για την ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι . Σκοπός της είναι να περνάει αυτή την νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές της που ειδικά εφέτος γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά απομονώνεται και απομακρύνεται με ότι συνεπάγεται αυτό αγωνιστικά ή μη.

Η ομάδα μας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με καμία άλλη ομάδα.

Είμαστε αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Ευχόμαστε στον Πυθαγόρα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.