Connect with us

Uncategorized

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 5-1

Published

on

Με τον Γιώργο Πετράκη να χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έβγαλε αρκετή όρεξη και διάθεση απέναντι στο ΣΥΝΚΑ, επικρατώντας στα Περιβόλια με σκορ 5-0.

Οσον αφορά το ΣΥΝΚΑ προσπάθησε να είναι αρκετά ανταγωνιστικό και να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του, αλλά ήταν λογικό ότι δε θα άντεχε μέχρι το τέλος.

Στο 25′ ο Μαλόνγκα από εξαιρετική μπαλιά του Τεγούση άνοιξε το σκορ, ενώ ο Παληγεώργος δυο φορές στη γραμμή απέτρεψε κι άλλα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο Αποστολόπουλος (65′) και Σιμόν (68′) πέτυχαν εκπληκτικά γκολ, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο από Γκίνη (88′) και Σιμόν (89′).

Οι φάσεις του αγώνα

10′ Μπαλιά του Βρεττού πλασέ του Τεγούση ο Παληγεώργος διώχνει στη γραμμή και στη συνέχεια από τα πόδια του Τεγούση η μπάλα καταλήγει άουτ.
13′ Μπαλιά του Μποτωνάκη ο Ξαγοράρης αποφεύγει τον Δασκαλάκη αλλά δεν προλαβαίνει να τελειώσει την προσπάθειά του βγαίνοντας εκτός τελικής γραμμής.
14′ Σουτ του Παναγιωτόπουλου από μακρινή απόσταση ο Δασκαλάκης μπλοκάρει.
25′ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Τεγούση για τον Μαλόνγκα που φεύγει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει ιδανικά για το 1-0.
44′ Ωραία ομαδική συνεργασία, ο Βρεττός πασάρει στον Νικολούδη, που αποφεύγει τον Πονηρό και πλασάρει αλλά ξανά στη γραμμή ο Παληγεώργος απομακρύνει.
65′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Αρναρέλλη ο Αποστολόπουλος στοπάρει την μπάλα και με εξαιρετικό “ψαλιδάκι” τη στέλνει στα δίχτυα (2-0).
68′ ΓΚΟΛ: Ο Σιμόν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ κάνει το 3-0.
71′ Ο Πονηρός “αρνείται” το γκολ σε σουτ των Σιμόν και Αρναρέλλη.
76′ Μπαλιά του Νικόλτση ο Λαζαρίδης πέφτει στα πόδια του Βεστάκη που πλασάρει από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.
78′ Σουτ του Γκίνη αποκρούει ο Πονηρός.
88′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Τόλι κεφαλιά του Γκίνη και 4-0.
89′ ΓΚΟΛ: Γύρισμα του Αρναρέλλη στον Σιμόν που πλασάρει για το 5-0.

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Αναστασάκης-Κομισοπούλου

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Δασκαλάκης (46′ Λαζαρίδης), Γρηγορόπουλος (46′ Τόλι), Σισέ (67′ Νικολακάκης), Καμένης (46′ Φαζός), Παπαχρήστος (46′ Αρναούτογλου), Καραγεώργης (46′ Γκίνη), Τεγούσης (46′ Καντιμά), Βρεττός (46′ Σάλιακας), Νικολούδης (46′ Σιμόν), Χαλκιαδάκης (46′ Αποστολόπουλος), Μαλόνγκα (60′ Αρναρέλλης).

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός (82′ Βλαχάκης), Παληγεώργος (77′ Βασιλάκης), Καρβουνιάρης, Κυτράκης, Παναγιωτόπουλος, Βαρδάκης (77′ Μαρκουλάκης), Μαζιώτης (77′ Τριμίντζιος), Μποτωνάκης (77′ Περδικάκης), Μάστορας (65′ Βεστάκης), Ξαγοράρης (61′ Τσίτας), Νικόλτσης (77′ Σοφούλης).

Πηγή: athlitiko

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply