Connect with us

stoplekto

ΑΟ Νέες Δραπετσώνας: Πρόσκληση σε νέες αθλήτριες

Published

on

‘’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΝΕΕΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ‘’

Το ποδοσφαιρικό σωματείο των Νέων Δραπετσώνας στα πλαίσια της συμμετοχής και  της οργάνωσης Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Γυναικείου Τμήματος,  θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε κορίτσια όλων των ηλικιών για στελέχωση τόσο των ακαδημιών, όσο και του αγωνιστικού τμήματος.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε γήπεδο της ομάδος (11 Χ 11) που βρίσκεται  στη  Δραπετσώνα (Δημοτικό Γήπεδο Δραπετσώνας «Ιωάννης Βάζος» , Γρηγορίου Λαμπράκη, Δραπετσώνα). Στο δυναμικό της εντάσσονται ορθοπεδικός , φυσικοθεραπευτής , διατροφολόγος και παθολόγος που είναι στη διάθεση των αθλητριών.

Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι η ποιοτική άθληση και η ανάδειξη νέων, ταλαντούχων αθλητριών. Αναπτύσσονται δεξιότητες, τόσο εντός γηπέδου με προσαρμοσμένες προπονήσεις όσο και έξω από αυτό, με την κατανόηση εννοιών, όπως της ευγενούς άμιλλας και του fair play.

Όσα κορίτσια ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος ( Παναγιώτου Αργυρώ, τηλέφωνο 6980052311 )

Προπονητές : Δημήτρης Λάσκαρης ,  Παναγιώτου Κούλα

Πρόεδρος : Χρόνης Ταουξής

Φυσικοθεραπευτής :  Κασιαβός Παναγιώτης

Προπονητής τερματοφυλάκων : Μπαρμπαγιάννης Τάκης