Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός – Χαλκηδόνα 1-2

Published

on

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Χαλκηδόνα που επικράτησε επί του ΑΟ Κορυδαλλού με 1-2  έχοντας για σκόρερ τον Λοϊζίδη

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το α’ ημίχρονο .

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί στο  διάστημα αυτό και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Προηγήθηκαν στο 17’ με τον Λοϊζίδη . Οι Κορυδαλλιώτες ισοφάρισαν γρήγορα ( 22’ ) με τον Ζαχαρίου, αλλά πριν να λήξει το ημίχρονο( 41’ ) η Χαλκηδόνα πάλι με τον Λοϊζίδη πέτυχε το δεύτερο τέρμα της .

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία   . Στο 55’ ζήτησαν να δοθεί κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ Μπαλλή που έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια , αλλά η διαιτητής Λαμπαδαρίου αρκέστηκε στην κίτρινη θεωρώντας ότι δεν υπήρχε απειλή από τους αντιπάλους και δεν έγινε με σκοπιμότητα.

Η Χαλκηδόνα απείλησε και πάλι επιθετικά στο τέλος. Στο 92’  το σουτ του Δημόπουλου βρήκε το δοκάρι ενώ στο 93’ χάθηκε διπλή ευκαιρία από τους Δημόπουλο  , Λοϊζίδη και πλασέ του τελευταίου μόλις άουτ.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κατσικώστας, Τόπι, Ζαχαρίου, Λεκάκης, Πετρίδης, Ζαμπέτης, Γκανίδης, Δερμεντζόγλου, Χαραλάμπους, Χατζηελευθερίου( 70’ Σαραντέας) , Στριγκώνης .

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Μπαλλής, Δαφερέρας( 87’ Ζαρκαδούλας) , Αθανασόπουλος , Γκεγκάι, Μαρούλης, Πλάκας, Φύπε, Λοϊζίδης, Θωμάς, Δημόπουλος, Πνευματικός ( 92’ Τσολάκος)