Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Κορυδαλλός – Αίας Σαλαμίνας 1-4

Published

on

Σαν σίφουνας  πέρασε από τις Σιταποθήκες ο Αίας Σαλαμίνας , όπου επικράτησε του ΑΟ Κορυδαλλού με 1-4 και έδειξε ότι ξεπέρασε την συντριβή από τον Ερμή στην πρεμιέρα .

Οι φιλοξενούμενοι  όπως όλα δείχνουν ,  θα έχουν από αυτή την εβδομάδα νέο προπονητή , τον Στέλιο Βογιατζή ( ήταν στην εξέδρα .

Από την άλλη πλευρά οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν στον πάγκο τους για τελευταία φορά τον Δημήτρη Αλειφεράκη που υπέβαλε την παραίτηση του από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ραπτόπουλος στο 40’ άνοιξε το σκορ  για τον Αίαντα που σημείωσε σε διάστημα 11 λεπτών στην επανάληψη τρία ακόμα τέρματα με τους  Κουπετώρη 50’,Κεσανίδη 52’,  Δεμερτζή 61’.

Το μοναδικό τέρμα για τους Κορυδαλλιώτες σημείωσε ο

Ούγκρης στο 57’ .

Σωστός ο διαιτητής Παπανδριόπουλος.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κατσικώστας, Χιώτης( 59’ Φωτιάδης) , Πετρίδης, Δερμετζόγλου, Παπαφώτης, Ούγκρης, Χατζηανδρέου, Αγγειάδης( 46’ Γερογιάννης) , Σωτηρόπουλος( 81’ Κατσικιάς) , Μακρής Κοντονίκας( 46’ Γκανίδης)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Βασιλειάδης(83’ Παπαμιχαήλ) , Νομικός, Κεσανίδης, Κολιούσης, Πουλουκτσής, Καλικαντής, Μελαμπιανάκης(77’ Ευαγγέλου), Δεμερτζής, Κουπετώρης(71’ Τζομπάι )  , Ραπτόπουλος( 63’ Γκίκας) , Ράμφος Κ.