Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καστέλλας- Αστέρας Κερατσινίου 2-3

Published

on

«Στοπ» στο ξέφρενο ξεκίνημα του ΑΟ Καστέλλας έβαλε ο φορμαρισμένος Αστέρας Κερατσινίου που τον κατέβαλε στο Μοσχάτο με 3-2 στο 90’.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές με τους Δεσύλλα(4’) και Νάζαρη(57’), για να «απαντήσει» ισάριθμες η Καστέλλα με τους Μπουτσίνη(28’) και Πάσα(74’). Στο 23’ Η Καστέλλα είχε δοκάρι με τον Πατρικάκο.

Οι Χαραυγιώτες «πάγωσαν» τους γηπεδούχους στο 90’. Ο Σωτηρίου ανέτρεψε τον Μανώλη, με το διαιτητή Ορφανό να καταλογίζει ορθά το πέναλτι και να αποβάλει τον αμυντικό της Καστέλλας με δεύτερη κίτρινη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντραγκότι, ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μπούκουρα που απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος  παίκτης πέτυχε το «χρυσό» γκολ της νίκης.

Άψογος ο διαιτητής Ορφανός.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Μπούκουρας, Μανώλης, Δημόπουλος, Σωτηρίου, Κοντέτσι, Μπιλήρης, Πατρικάκος, Μπανάι, Κυδωνάκης(82’ Ζαχαρίου), Κώτση(63’ Κεραμιδάς, 67’ λ.τρ. Πάσα), Μπουτσίνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλιγιαννίδης, Δεσύλλας, Κουκουνάκης, Ρηνιώτης, Νάζαρης(91’ Μαργέτης), Παπακαλοδούκας, Πατηνιώτης(72’ Πλουμής), Ντραγκότι, Μπότση, Κατσιμοίρης(89’ Φλωρόπουλος), Μανώλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply