Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καραβάς: « Πολυτέλεια ο Μπεσού για τις τοπικές κατηγορίες»

Published

on

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταγραφή του Ιβοριανού επιθετικού Λουίς Μπεσού στον ΑΟ Καραβά , όπως γράψαμε και στην στήλη « Πειραιώτικα » .

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταγραφή του Λουίς Μπεσού στην ομάδα μας.Ο πρόεδρος της ομάδας μας Χρήστος Σκανδάλης μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Ιωσήφ Ρούσσο έκαναν αυτό που κάνουν εδώ και τέσσερα χρόνια ντύνοντας στα κυανόλευκα άλλον έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή πολυτέλεια για τις τοπικές κατηγορίες.
Ο 26χρονο επιθετικός Μπεσού απο την Ακτή Ελεφαντοστού ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του Κόλο Τουρέ ενώ είχε συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων του Καμερούν. Στην συνέχεια δοκιμάστηκε απο την Παναχαϊκή και κατέληξε μεταγραφή στον Κισσαμικό οπου βοήθησε να ανέλθουν στην Β’ Εθνική.
Επόμενος σταθμός ο ΑΟΠ Ζακυνθιακού οπου άφησε το επιθετικό του στίγμα στα γκολπόστ των αντιπάλων με το απίστευτο ρεκόρ σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο να σκοράρει 63 γκόλ στο σύνολο ενώ είχε βάλει 11 γκόλ απο τα 13 γκόλ της ομάδας του σε έναν τοπικό αγώνα πρωταθλήματος.
Επόμενος σταθμός του η Προοδευτική στην οποία έγινε γνωστός και στο Πειραϊκό κοινό.
Τελευταίος του σταθμός η Ζάκυνθος οπου ο Μπεσού ήταν μέχρι και σήμερα βασικό στέλεχος στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας απο το τοπικό στην Γ’ Εθνική.
Οι στόχοι της ομάδας μας ήταν και το κίνητρο να έρθει να βοηθήσει ωστε να τους επιτύχουμε.
Εμείς τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία με πολλές μα πολλές επιτυχίες!»