Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καραβάς – Νίκη Ρέντη 2-3

Published

on

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για να αποφύγει τον υποβιβασμό πέτυχε η Νίκη Ρέντη που επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Καραβά .

Οι κυπελλούχοι Πειραιά που αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις είχαν περισσότερο  το μυαλό τους στον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας όπου την Τετάρτη αγωνίζονται  στην  Κω .

Οι  Ρεντιώτες μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι  και στο 9’ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ανδρέου . Στο 19’ ο Αϊβαλιώτης  ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1  . Νέο προβάδισμα για τη Νίκη στο 30’ με απευθείας κόρνερ του Κερπάσι χάρη στη βοήθεια του αέρα . Ο Γογολός έπιασε την μπάλα μέσα από την γραμμή σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού Κορώνα.

Λίγο αργότερα( 33’) ο Ταλαμπέκος με φοβερό μακρινό σουτ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια ( 2-2) .

Στην επανάληψη η Νίκη Ρέντη  φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι και προσπάθησε για  να σημειώσει και τρίτο τέρμα. Κι αν το πλασέ του Παπαδόπουλου στο 57’ βρήκε το δοκάρι και του Ανδρέου στο 62’ πέρασε μόλις άουτ , στο 79’ το σουτ του Μακρή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο , με εξαίρεση το τελικό σφύριγμα του Πουλόπουλου που ήλθε στο 86΄και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΟ Καραβά….

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Γολεγός , Αναγνώστου, Καμμένος, Μελάς( 69’ Χατζηπαναγιώτης) , Καλιακούδας , Ζαρκάδας , Αϊβαλιώτης, Τάνκας( 69’ Φούντας) Ταλαμπέκος, Μπιλίμπασι( 81΄Λίμα) Χονδρουδάκης( 69’ Λούκα )

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ζίλο( 50’ Αντζουλάκος), Μάζης, Βιτσαράς, Μακρής, Φράγκος, Λιανάι( 44’ Κουτρίδης) Παπαδόπουλος, Δασκαλάκης, Οσμανάι, Ανδρέου( 85 ‘ Πηλιούρης) Κερπάτσι.