Connect with us

stoplekto

ΑΟ Καραβάς- Κύπρος Κορυδαλλού 0-0

Published

on

Μετά από ένα αρκετά σκληρό ντέρμπι ΑΟ Καραβάς και Κύπρος Κορυδαλλού  έμειναν στο 0-0 στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη.

Η δύναμη , η μαχητικότητα και το πάθος ήταν από τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας και να ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό.

Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας τις σημαντικότερες ευκαιρίες , καθώς έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Μώτο, σε αντίθεση με τον Καραβά που σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς ουσιατικά να έχει απειλήσει, ενώ ανέβηκε στην επανάληψη.

Η Κύπρος μόλις στο 2’ βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ όταν ο Βάσσος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μώτο. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων είπε όχι και στον Σιδέρη πάλι στο 19’.

Στην επανάληψη  η ομάδα του Νίκου Κούστα μπήκε πάλι πιο αποφασιστικά,  αλλά ο Μώτος απέκρουσε εντυπωσιακά τις προσπάθειες των Σιδέρη(51’) και Κοττάκη(59’) κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Τάνκα που μπλόκαρε ο Κρασσάς στο 54’, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση στην πιο επικίνδυνη στιγμή που δημιούργησε η ομάδα του Τέλη Μελά, ο Μπιλίμπασι μπήκε μες την περιοχή από το πλάι, αλλά το  παράλληλο γύρισμα που έκανε δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Λίμα.

Από το 60’ και μετά κυριάρχησαν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα με τις δυο ομάδες τελικά να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 88’ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Τάνκα, ο οποίος σε μια σύγκρουση που είχε με τον Κατσούλα, ο τελευταίος τον βρήκε με τον αγκώνα στο πρόσωπο(διαμαρτύρονται στον Καραβά για κόκκινη κάρτα), με αποτέλεσμα ο παίκτης να μεταφρεθεί μετά τη λήξη του αγώνα στο Μετροπόλιταν Νοσοκομείο, όπου και θα  υποβληθεί σε χειρουργείο λόγω κατάγματος στη μύτη και στο ζυγωματικό.

Ο διαιτητής Τσαμούρης προσπάθησε να βγάλει το παιχνίδι «αναίμακτα» στο πειθαρχικό κομμάτι, χωρίς να θέλει να δείξει κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να χάσει το μέτρο στην επανάληψη λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Θηραίος, Καμμένος, Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Τάνκας(88’ λ.τρ. Ομεράι), Δεμερτζής(59’ Αϊβαλιώτης), Μπιλίμπασι, Κούσης(53’ Λίμα), Φούντας, Μουλίδης(79’ Ανανγνώστου).

ΚΥΠΡΟΣ: Κρασσάς, Σιμάκου(46’ Χατζημελετιάδης), Αλευρής, Πέττας, Κόμης, Ρικούνοβ, Σιδέρης(72’ Ταμπουράκης), Καλικαντής, Βάσσος(46’ Κοττάκης), Κατσουλάς, Παυλόπουλος(83΄Ντα Κόστα).