Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβάς- Αμπελακιακός 2-0

Published

on

Λύτρωση από τον πάγκο για τον ΑΟ Καραβά που έκαμψε δύσκολα με 2-0 τον σκληροτράχηλο Αμπελακιακό και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατώπι της πρωτοπόρου Οδηγήτριας ελπίζοντας σε ήττα της την τελευταία αγωνιστική .

Οι γηπεδούχοι που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς στο 44’ είχαν δοκάρι με τον Τάνκα και στο 52’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σταφσουλάι από τον Μάρα, φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στο διαιτητή Πουλόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταμπουράκης, για να αποκρούσει ο εντυπωσιακός χθες Καρνέσης. Τελικά ο Καραβάς λυτρώθηκε από τον Ρηγούτσο, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 70’ και σημείωσε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης στο 72’ και στο 80’.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Γκούτζιος, Παπαδόπουλος, Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Γιαννής, Αϊβαλιώτης(59’ Ντουνάς), Τάνκας(83’ Ομεράι), Ταμπουράκης(70’ Ρηγούτσος), Μπιλίμπασι, Σταφσουλάι.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Γαλακτερός, Ζώτος, Μάρα, Χαλούλος, Μπούτσης, Τσαγκάρης, Γεωργαντόπουλος, Ντέμα(68’ Θεοδοσίου), Φωτεινάκης(75’ Ζώτο), Λιάτος.