Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΟ Καραβάς – Ήφαιστος 3-0

Published

on

«Εκρηκτικός » κατά διαστήματα ο ΑΟ Καραβάς σάρωσε με 3-0  τον Ήφαιστο νικώντας για τέταρτη φορά φέτος,  και βρίσκεται μόλις «μια ανάσα»  από τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό που « στραβοπάτησε »το Σάββατο  στη Χαραυγή .

Οι νικητές με ανεβασμένη τη ψυχολογία από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά την Τετάρτη άνοιξαν το σκορ στο 12’ με σουτ του Μπιλίμπασι που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Γεωργίου.

Ο Ήφαιστος αντέδρασε και έχασε ευκαιρίες με τον Παπαδάτο στο 21’ ( δεν πρόλαβε από κοντά να πλασάρει) και στο 29’( σούταρε μόλις άουτ) .

Στο 25’ σε φάουλ του Καμμένου ο Χατζηπαναγιώτης έπιασε κεφαλιά , αλλά ο Φραντζεσκάκης ενήργησε σωτήρια .  Δεν συνέβη όμως το ίδιο στο 38’ . Ο Καμμένος με άψογη εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ του Ηφαίστου ,   διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα της ομάδας τους.

Ο Καραβάς επιβεβαίωσε και πάλι την αγωνιστική του φόρμα . Η συνέχεια ανήκει μόνο σε αυτόν αφού ο Ήφαιστος είχε «καταθέσει πλέον τα όπλα».

Και ενώ ο Μπιλίμπασι στο 55’ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 68’  πέτυχε το τελικό 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα . Μετά από ωραία μπαλιά του Μπεσού στον κενό χώρο , αυτός προχώρησε και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Φραντζεσκάκη που επιχείρησε έξοδο….

Άψογος ο διαιτητής Καρυοφύλλης

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Κουμεντάκος, Καμμένος, Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος (71’ Τερόλης), Μπιλίμπασι, (69’ Τάνκας), Γεωργίου , Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού (71’ Ταλαμπέκος), Φούντας (46’ Λούκα), Χονδρουδάκης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος, Κεσανίδης (85’ Νικολιάς), Τουρουντζής, Ψυλλάκης (81’ Σουνόγλου), Σκόνδρας (57’ Τσεσμέλογλου) Τζιώτης, Πήττας, Πάχος (46’ Ζούπα), Κρίστο, Αντωνίου.