Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΟ Ζευγολατιο-Διαγόρας 0-3

Published

on

Άνετο ήταν το πέρασμα του Διαγόρα από την έδρα του Ζευγολατιού αφού επικράτησε με 3-0. Στο 25′ ο Βελλίνης έκανε με σουτ το 1-0, με τον ίδιο παίκτη στο 65′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 86′ ο Γιόνδης μΕ ατομική ενέργεια έκανε το τελικό 3-0. Στα σημαντικά της χθεσινής αναμέτρησης συγκαταλέγεται η επάνοδος με γκολ του Γιόνδη στους αγωνιστικούς χώρους μετά από περίπου τρεις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο υψηλόσωμος φορ αγωνίστηκε ως αλλαγή για περίπου είκοσι λεπτά, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο, προσωπικό γκολ. Κατά τα άλλα, οι νησιώτες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο το κυριότερο είναι πως είχαν την ουσία, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, που στο διάστημα της υπεροχής τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση με τον Μαντζώρο σε δύο περιπτώσεις και τον Καραγκούνη σε άλλη μία. Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί πως οι γηπεδούχοι ισχυρίζοντας πως στη φάση του δεύτερου γκολ ο σκόρερ βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Γκολ: 25′ Βελλίνης με σουτ, 65′ Βελλίνης με πλασέ, 86′ Γιόνδης με ατομική ενέργεια και πλασέ σε αντεπίθεση

Διαιτητές: Ι. Καλογερόπουλος, Καραγιαννίδης-Αραβίδης (Αθηνών)

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Παντέλης Κολιάκος): Ντάσης, Πολυδωρόπουλος, Κουτσουμπέλας, Βελέντζας, Καντηλιεράκης, Σούλι, Ανδρ. Καλλίρης (78′ Μπάρτζι), Αλ. Καλλίρης (65′ Ζαχαρόπουλος), Βαρδουνιώτης (37′ λ. τρ. Μαντζώρος), Πατίλα, Καραγκούνης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Γεωργίου, Μήτκας, Ρούνιτς, Μεντής (70′ Καρπαθάκης), Μπακάλης, Πέεφ (76′ Κιοσέογλου), Σερτζίνιο (80′ Χειμωνέττος), Βελλίνης, Σουάνης, Αγγελούδης (72′ Γιόνδης).