Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟ Γλυφάδας-Εθνικός Πειραιά 0-2

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές έδωσε ο Εθνικός Πειραιά ο οποίος στο ματς πρόλογος για την 27η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του ΑΟ Γλυφάδας. Οι ‘κυανόλευκοι’ παρότι δεν πραγματοποίησαν τις εμφανίσεις των προηγούμενων εβδομάδων βρήκαν το τρόπο να πάρουν το τρίποντο που τους φέρνει στην 3η θέση ισόβαθμους με την Τριγλία με 52 βαθμούς. Το ματς στο α’ μέρος ήταν μέτριο με τον Εθνικό να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη έλεγξε το ματς και πήρε αυτό που ήθελε με την ικανοποίηση να είναι διάχυτη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες έχασαν στην επανάληψη «χρυσή» ευκαιρία για το 0-3, αλλά σε δύο  χρόνους Βλάχος και Μάναλης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγωνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λεωνιδόπουλου

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας): Μωραϊτης, Σελάνσι (82΄Αγγελης), Ζιάι, Παικόπουλος, Βαρδακώστας, Παπακωνσταντίνου (60′ Μπένας), Ταμπάκης, Μήτρος, Λαμπρογεώργος (72′ Ρίζος), Νίκου, Καραγιάννης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) :Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Στρατάκης, Λεωνιδόπουλος, Βλάχος (75′ Φωτιάδης), Σούφλας (75′ Πίσσας), Μάναλης,Αργυρίου, Σουλελές (70′ Αλεξανδρόπουλος)