Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟ Γλυφάδας-Άμιλλα Περιστερίου 1-1

Published

on

Ένα μικρό βήμα προς τη σωτηρία, μία… ανάσα από τον υποβιβασμό! Όποια όψη κι αν «επιλέξει» κανείς, θα κρατά το ίδιο νόμισμα: αυτό που μοιράστηκαν χθες ο ΑΟ Γλυφάδας και η Άμιλλα Περιστερίου στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας. Στον πρώτο αγώνα των Play out για την παραμονή στην κατηγορία, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο και το συγκρότημα των νοτίων προαστίων να ισοφαρίζει λίγο πριν την εκπνοή! Ξεκίνησαν, έτσι, με έναν βαθμό, που όμως δεν αποκλείεται να γυρίσει «μπούμερανγκ» στη μία εκ των δύο, αν οι Αμπελόκηποι βρουν νίκη στα δύο παιχνίδια που απομένουν, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ανώτερος ο ΑΟ Γλυφάδας

Παρά το γεγονός ότι οι διαφορές μεταξύ των αντιπάλων σε αυτή τη διαδικασία είναι μικρές, χθες το απόγευμα ο ΑΟ Γλυφάδας έδειξε να είναι πιο ποιοτική ομάδα, που δεν της άξιζε να φύγει ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, με τη μεγάλη ευκαίρια πάντως να… απουσιάζει. Στο δεύτερο μέρος και κόντρα στη ροή του αγώνα οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα χάρη σε ένα καταπληκτικό σουτ του Δήμου, ο οποίος αρχικά ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα, για να στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Χαρικιόπουλου. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, οι Γλυφαδιώτες επικράτησαν καθολικά, έχοντας ποιότητα, αλλά και περισσότερες δυνάμεις από τους αντιπάλους τους. Η έλλειψη «καθαρού μυαλού» στην τελική προσπάθεια στερούσε από την ομάδα των νοτίων προαστίων τη δυνατότητα να φέρει το ματς στα ίσια νωρίτερα από το 90ο λεπτό, όταν ο Χαλιλάι πέτυχε το 1-1 για να μετατραπεί σε «χρυσή» αλλαγή. Καλή διαιτησία είχε ο Σφακιανάκης, αν και δεν απέφυγε τα λάθη.

Γκολ: 90′ Χαλιλάι με πλασέ (από γύρισμα του Σαμοθράκη) – 50′ Δήμου με δυνατό σουτ

Αποβολές: 94′ Κλαυδιανός (δ.κ.)

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Ακρίβος-Σαμοΐλης

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Αδαμόπουλος): Χαρικιόπουλος, Ντρέλιας, Ποντικάκος, Καμπουρούδης, Ντοβίνος (78′ Χαλιλάι), Καπλάνης (63′ Σέχου), Νομικός (69′ Κόντος), Τσουκαλάς, Παπαδόπουλος, Γρίβας, Κορακιανίτης (57′ Σαμοθράκης)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Ιορδανίδης, Δήμου, Κουτρούλας, Ασημακόπουλος, Σώκος, Μπριστόγιαννης, Κακαράκης (64′ Ασίμης), Κλαυδιανός, Δέγκλερης (85′ Αντεντούο), Δαφνάς (78′ Βλάχος), Χρυσαφίδης (56′ λ. τρ. Καπίρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply