Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου: Φιλικό 3-1 με Θύελλα

Published

on

Την ευκαιρία να παραμείνουν σε καλή κατάσταση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος είχαν οι ΑΟΤ Αλίμου και Θύελλα Ραφήνας αφού αμφότερες οι ομάδες πραγματοποίησαν φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Τετάρτης. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα επικράτησε με 3-1 αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Με τη σειρά τους, οι πράσινοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ωστόσο παρατηρήθηκε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Σαγανάς στο 16′, ο Σαπαλίδης στο 30′ και ο Τασσόπουλος με αυτογκόλ στο 30′, με τους Ραφηνιώτες να μειώνουν στο 50 με τον Μητρόπουλο

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας) Μπότος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Μπούκουρης, Δάρρας, Γούλας, Καραμέρης, Καλλιπολίτης, Σαπαλίδης, Μπραντάν, Σαγανάς Στο β’ μέρος έπαιξαν Λέτσο, Ελευθεριάδης, Κολινιάτης, Μανωλιάδης, Τουγουντζόγλου, Σταθακόπουλος, Καϊδος, Δρυμούσης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κατσιούλης, Μαντζώρος (75′ Οικονόμου), Κουμουλίδης (55′ Μαργιέτης), Σερέτης (55′ Τσέλιος), Τσαλδάρης (46′ Τασσόπουλος), Ντούνης, Χαρακτίδης (46′ Μητρόπουλος), Ανδράλας (46′ Καμπάσης), Γεραγωτέλλης (60′ Διμεσπίρα), Κατσούγκρης (75′ Σταυρόπουλος), Ραμπαβίλας (65′ Λαγός).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply