Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου-ΠΑΟ Κρουσώνα 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας μεταξύ του ΑΟΤ Αλίμου και του ΠΑΟ Κρουσώνα αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα ουσιαστικά που σφράγισε… τον υποβιβασμό του Ηρακλειώτικου συλλόγου στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι ασπρόμαυροι παρότι προηγήθηκαν στο 22′ με γκολ του Πήλιου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να δεχτούν την ισοφάριση από τον Κολλινιάτη στο 85′. Πλέον, στα τέσσερα ματς που απομένουν το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου χρειάζεται το απόλυτο των νικών και η Κηφισιά να μην κερδίσει κανένα ματς, γεγονός που δίνει ότι η παραμονή θα έρθει μόνο με μεγάλο θαύμα, αφού χρειάζεται επίσης συνδυασμός αποτελεσμάτων όντας και η Βάρη στο.. κόλπο.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Νίκος Βαμβακούλας) Χαμηλός, Παυλίδης, Κακούτης Κ., Ντόντης, Αφράτης, Νούλας, Χακράμα (46′ Κατσαδούρος), Ζάχι ((46′ Κολλιννιάτης), Κάλφας, Πετούσης (60′ Πιπερας), Χρήστου.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος) Καλογεράκης, Μποχώνης, Παπουτσιδάκης, Κανδυλάκης, Λογοθέτης, Μπάμπης, Μανουσάκης (71′ Τσακάνι), Σκούφος (79′ Ρομπάκης), Πήλιος, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης (82′ Μαραθιανός)