Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου-Κηφισιά 0-2

Published

on

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Κηφισιά επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του ΑΟΤ Αλίμου και παρέμεινε εκτός διακεκαυμένης ζώνης όντας 9η με 35 βαθμούς. Το σωματείο από τα βόρεια προάστια απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και επέστρεψε στα τρίποντο μετά από οκτώ αγωνιστικές. Παρ’ όλα αυτά η νίκη του Αστέρα στο Μοσχάτο δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στους κυανόλευκους αφού η διαφορά που τους χωρίζει από την ομάδα της Ανατολικής Αττικής είναι τρεις βαθμοί. Στο αγωνιστικό κομματι, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σο 25′ με τον Παπάζογλου. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Στέλιου Γιαννακόπουλου δημιούργησε τις προϋποθέσεις δεύτερο γκολ το οποίο σημείωσε στο 52′ με πέναλτι του Χαϊκάλη.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Νίκος Βαμβακούλας) Μακρίδης, Παυλίδης, Κακούτης Κ., Αφράτης Κολλινιάτης, Ντόντης (46′ Νούλας), Χρήστου, Κατσαδούρος, Χαρκάμα (79′ Αντμίρ), Κάλφας (59′ Κουρής), Πετούσης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκα, Έσλερ, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος (82′ Παληαρούτας), Ζαφειρίδης, Παπάζογλου, Γκέζος (67′ Ντουλιας ), Χαικαλης (85′ Χίος)