Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΟΤ Αλίμου: Επίσκεψη σε σχολείο

Published

on

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήρε η διοίκηση του Α.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΥ στην προσπάθεια της να επικοινωνήσει τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος για την ποδοσφαιρική Αναγέννηση του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 29/9/2016 αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας επιστέφτηκε το 4ο Γυμνάστιο Αλίμου όπου μίλησε με τους μαθητές του σχολείου για τα ιδανικά και τις αρχές του αθλητισμού, μοίρασε εισιτήρια για τον αγώνα ντέρμπυ της Κυριακής με αντίπαλο την Ηλιούπολη και χάρισε με κλήρωση μια μπάλα ποδοσφαίρου με το έμβλημα του Συλλόγου και τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Η επιτυχία της εκδήλωσης αποτυπώθηκε στα φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα όλων των μαθητών που δεν σταμάτησαν να ευχαριστούν τους παίκτες της ομάδας και να τους παροτρύνουν να « νικήσουν» την Κυριακή στον αγώνα.

Στο τέλος η αντιπροσωπεία της ομάδας του Α.Ο.Τ.ΑΛΙΜΟΥ αφού ευχαρίστησε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου κα. Σαββάκη για την ζεστή φιλοξενία, υποσχέθηκε στα παιδιά να δίνουν σαν ομάδα πάντα τον καλύτερο εαυτό τους στα παιχνίδια για να τους έχουν πάντα κοντά τους σαν συμπαραστάτες και καλούς φιλάθλους στους αγώνες τους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply