Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου-Αστέρας Βάρης 0-1

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Κηφισιάς ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 μέσα στον Άλιμο του ΑΟΤ και είδε τη διαφορά από την 9η θέση να μειώνεται στον έναν βαθμό. Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι έφτασαν τους 29 βαθμους παραμένοντα στην 10η θέση ωστόσο δείχνουν ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή. Από την άλλη, ο Άλιμος παρέμεινε ουραγός στην κατάταξη παρότι πάλεψε το ματς. Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα ανάβασαν την απόδοση τους και χάρις σε γκολ του Κουιρουκίδη στο 73′ μετά από ωραία πάσα του Ντάγκρα πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Βαμβακούλας) Μακρίδης, Κακούτης, Γοργάκης, Προμπονάς (72′ Τσαλάκου) Κολλινιάτης, Αντμίρ, Χρήστου, Πιπεράς (8′ Ντόντης), Καλφάι, Πετούσης, Χακράμα (69′ Κατσαδούρος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Ιωσήπου, Ιωακειμίδης, Νιφαδόπουλος, Τσακιράκης, Σκουρλής, Νικολακόπουλος (53′ Τσαφταρίδης), Γεωργιάδης, Μητσόπουλος (66′ Αγκόλι), Κουιρουκίδης, Πασαλίδης, Μανιδάκης (59′ Ντάγκρας).