Connect with us

slideshow

ΑΟΚ Φαλήρου- ΑΟ Καστέλλας 2-1

Published

on

Με ήρωα τον Ανδρέα Χαραλαμπίδη που απέκρουσε πέναλτι στο 90’ ο ΑΟΚ Φαλήρου επικράτησε του ΑΟ Καστέλλας με 2-1 και θα ξεκινήσει στα μπαράζ για την παραμονή από την τρίτη θέση με ένα βαθμό, σε αντίθεση με την Καστέλλα που θα δώσει τον αγώνα της για την σωτηρία από την τελευταία θέση χωρίς πόντο.

Και οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες με τον ΑΟΚ Φαλήρου να έχει δοκάρι στην εκπνοή του ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαντζή.

Στο δεύτερο μέρος οι Τζιτζιφιώτες αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Τσιάμη(51’) και Παππά(57’). Η Καστέλλα «ξύπνησε» αφού κατάφερε να μειώσει με τον Μηνόγιαννη στο 77’ και στο 90’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάει το ματς στην παράταση. Ο άψογος χθες διαιτητής Σπάθας σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Τάγκαλου από τον Χαραλαμπίδη. Ο τελευταίος όμως «πλήγωσε» την περσινή του ομάδα καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά την πολύ καλή εκτέλεση του Διαμαντόπουλου χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Χαραλαμπίδης, Μωχάμεντ, Καρανίκας(74’ λ.τρ. Δεληβασίλης), Παλαιστίδης, Σπηλιωτόπουλος, Σαμιώτης, Καραβός(21’ λ.τρ. Παππάς), Χαντζής, Μπόλης, Γουργιώτης, Τσιάμης.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Λιούμπης, Στεργίου, Ζαχαρίου, Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, Λυκογιάννης, Στρόκα, Ζάππα(54’ Πατρικάκος), Βικάτος(65’ Μηνόγιαννης), Τάγκαλος, Δημόπουλος.

     ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply