Connect with us

Uncategorized

Ανυφαντάκης: Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ιωνικό-Θα θέλουν να μας κερδίζουν όλοι

Published

on

Ο Κώστας Ανυφαντάκης καλείται να επαναφέρει σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Ιωνικό.

Ο ικανότατος τεχνικός που ανακοινώθηκε χθες από το Νικαιώτικο σύλλογο έχει δύσκολη αποστολή, παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δείχνει πεπεισμένος ώστε να πετύχει σε μια απαιτητική ομάδα, όπου οι στόχοι της είναι ξεκάθαροι ανεξάρτητα από την κατηγορία που συμμετέχει.

Ο πρώην κόουτς της Καβάλας και της Επισκοπής, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του με τον ιστορικό σύλλογο, υπογραμμίζοντας ότι θα γίνουν τα πάντα από την πλευρά του ώστε η ομάδα να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια και να ικανοποιήσει τα θέλω του κόσμου όσον αφορά την εικόνα που πρέπει να παρουσιάζει ο Ιωνικός εντός των τεσσάρων γραμμών.

Αναλυτικά,  τα όσα τόνισε:

-Ποιος ήταν ο λόγος που απαντήσατε θετικά στη πρόταση που σας έκανε ο Ιωνικός;
Ο Ιωνικός είναι πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο και ιδιαίτερα φέτος θα είναι ένα απαιτητικό σύνολο με την παρουσία του κ. Κούγια. Οπότε δεν υπήρχε κάποιος λόγος για να απαντήσω αρνητικά. Γενικά ήταν εύκολη η απόφαση που πήρα.
-Ποιος είναι ο στόχος ενόψει της νέας χρονιάς;
Ξεκινάμε μια δύσκολη χρονιά. Πρέπει να… χτίσουμε μια ομάδα από την αρχή. Θα χρειαστεί δουλειά απ’ όλους με ξεκάθαρο στόχο να είναι ο Ιωνικός πρωταγωνιστής, όπως επιθυμούν οι φίλαθλοι του. Θα ξεκινήσει μια διαδικασία με δυσκολία γιατί μιλάμε για μια εντελώς νέα ομάδα. Αλλά ο Ιωνικός είναι αναγκασμένος να πρωταγωνιστεί. Πάντως, ο άμεσος στόχος είναι να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν τη ταυτότητα που θέλει ο Ιωνικός και ο κόσμος του.
-Ποιες δυσκολίες πιστεύετε ότι θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε;
Καταρχήν τον Ιωνικό θα θελουν να τον κερδίζουν όλοι. Δεύτερον, η δυσκολία είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε από την αρχή μια αξιόλογη ομάδα. Και τρίτον θα είναι ένα πρωτάθλημα με δύσκολα δεδομένα αφού η Γ’ Εθνική μόνο εύκολη κατηγορία δεν είναι.
-Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας;
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα ανταποκρίνεται στα θέλω του Ιωνικού. Δηλαδή ένα σύνολο με επιθετική φιλοσοφία.