Connect with us

6ος Όμιλος

Ανυφαντάκης: Απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα ο Ιωνικός

Published

on

Δυνατό φιλικό δίνει την Κυριακή στις 21.00 ο Ιωνικός αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Λάρισα σε ένα παιχνίδι που θα δοθεί η ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και στους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη να δείξουν το βαθμό ετοιμότητας τους.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Γκουτσούλιας λόγω επέμβασης που έχει κάνει στο χέρι, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.

Ο κ. Ανυφαντάκης μίλησε stoplekto.gr για τον όμιλο που θα συμμετάσχει ο Ιωνικός τονίζοντας:

”Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος ανεξάρτητα από τον όμιλο που θα συμμετείχαμε. Εκτός του ότι είναι δυνατός ο όμιλος, για εμάς ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε ταυτότητα σαν ομάδα. Η δυσκολία έχει να κάνει με τον αποκτήσουμε τη δική μας ταυτότητα, αλλά γενικά είναι δύσκολος όμιλος”.

Ερωτηθείς εάν αποτελεί για εκείνον ένα… συν το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Κρητικές ομάδες τις οποίες ο ίδιος γνωρίζει, ο πρωήν τεχνικός της Καβάλας είπε:

”Αυτό θα φανεί στο γήπεδο, αλλά αυτό που πρέπει να αποκτήσουμε εμείς γρήγορα είναι η αγωνιστική μας ταυτότητα. Γνωρίζω τους παίκτες, τους προπονητές από την Κρήτη και το ποδόσφαιρο της αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας εικόνα”. 

Σε ερώτηση εάν ο Ιωνικός, σε αυτή τη φάση, μπορεί αν διεκδικήσει τίτλο, ο Ανυφαντάκης έιπε:

”Ο Ιωνικός είναι αναγκασμένος να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Εμείς όλοι, συνεργάτες, προπονητές και  παίκτες δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικούμε τους βαθμούς”.

Ερωτηθείς, τον προβληματίζει το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει Κρητικές ομάδες που τα τελευταία τέσσερα χρόνια (Κισσαμικός, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ηρόδοτος) αναδεικνύονται πρωταθλήτριες, ο ίδιος υπογράμμισε:

”Προφανώς και όχι γιατί εάν πάμε στην παράδοση θα πάμε μετά σε ονόματα και ένα από τα μεγαλύτερα όνοματα της κατηγορίας είναι ο Ιωνικός. Ποδόσφαιρο όμως δεν παιζουν οι παραδόσεις ούτε τα ονόματα, αλλά οι ομάδες”.