Connect with us

stoplekto

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Τσιτούρα

Published

on

Σχετικά με τις δηλώσεις  του προέδρου του Αστέρα Νίκαιας Βασίλη Τσιτούρα που δημοσιεύσαμε χθες , ο πρόεδρος της ΑΕ Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας απάντησε:

« Δεν πρέπει να μηδενίζουμε το προϊόν που το Πειραϊκό ποδόσφαιρο παράγει. Φέτος τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ είναι φοβερά και ανταγωνιστικά με αμφίρροπη την ανάδειξη πρωταθλητών .

Σε όλους τους ομίλους Α’ και β’ αλλά και στις ομάδες μας στη Γ’ Εθνική , η ΕΠΣΠ και οι επιτροπές της λειτουργούν θετικά και η Πειθαρχική επιτροπή είναι δίκαιη. Ορισμένες άτυχες διαιτησίες είναι μέσα στο ποσοστό. Τα παιδιά που παίζουν σε έναν αγώνα ( διαιτητές , παίκτες και προπονητές) είναι ταλαντούχοι .Θέλουν την προσοχή μας σε οικονομικά δύσκολες εποχές . Από το μόνο το οποίο βουλιάζουμε είναι το οικονομικό . Και δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πειραιά , αλλά όλο τον αθλητισμό και όλη την κοινωνία .»

  • Σε επικοινωνία του με τη στήλη ο πρόεδρος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Βαγγέλης Περάμαντζης δήλωσε:

« Το μέγεθος του σωματείου που εκπροσωπώ και η 30χρονη σοβαρή παρουσία μου στο ερασιτεχνικό Πειραϊκό ποδόσφαιρο , δεν μου επιτρέπει να έλθω σε σοβαρή αντιπαράθεση με το φιλικό σωματείο του Αστέρα Νίκαιας . Το μόνο που με στεναχώρησε είναι η ευκολία με την οποία  ανέφεραν ότι ο αρχηγός μας ο Σωτήρης Αντωνίου τους εξύβρισε.  Ο Σωτήρης στα 20 χρόνια που υπηρετεί το Πειραϊκό ποδόσφαιρο , δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανένα και σε τίποτα