Connect with us

4ος Όμιλος

Αντίο με… Τραπέζι στον ΟΦΗ

Published

on

Αντίο και …επίσημα στην φετινή χρονιά είπαν οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το δείπνο που τους παρέθεσε ο φίλος του ΟΦΗ και επιχειρηματίας Μανόλης Σταματάκης στο Κτήμα «Αρχοτικό» που βρίσκεται στο δρόμο για τη Ροδιά.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο, οι υπάλληλοι της ομάδας, με τις οικογένειες τους, πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά σε ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό χώρο.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτούς, ώστε δίχως το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να περάσουν ξέγνοιαστα και να θυμηθούν στιγμές της φετινής χρονιάς.

Με καλό κρασί και φαγητό, έκλεισαν την φετινή αγωνιστική περίοδο, που έφερε τον ΟΦΗ πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο ΟΦΗ του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football league και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, είχαν να πουν πολλά για τη φετινή περίοδο, που είχε δυσκολίες, αλλά και αίσιο τέλος, τελικά για τον ΟΦΗ.

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον φίλο της ομάδας Μανόλη Σταματάκη, για την άριστη φιλοξενία στην κρητική ομάδα.