Connect with us

4ος Όμιλος

Ανεβάζει στροφές ο Κώτσιος ενόψει Φωστήρα

Published

on

Ο Ηλίας Κώτσιος ακολούθησε ένα μέρος του προπονητικού προγράμματος της Τετάρτης (18/5), με το οποίο ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ.

Την Πέμπτη (19/5) ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα επιχειρήσει να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, καθώς φαίνεται να ξεπερνάει το «σφίξιμο» στον δικέφαλο που ένοιωσε στο παιχνίδι με τον Αλιμο.

Κανονικά προπονήθηκε ξανά ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος όμως έχει χάσει έδαφος λόγω του τραυματισμού του, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Μπουρσέλης, η συμμετοχή του οποίου για το παιχνίδι της Κυριακής έχει αποκλειστεί.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνιδι με το Φωστήρα, με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα βρίσκονται την Τετάρτη το απόγευμα (7μμ) στην μπουτίκ του ΟΦΗ κάτω απο την θύρα 1, προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν και να έρθουν σε επαφή  με τους φίλους του ΟΦΗ, που θα βρεθούν εκεί. Πρόκειται για τους Περογαμβράκη, Νάστο, Κιάσσο και Χαντί.