Connect with us

4ος Όμιλος

Ανδράλας ο πρώτος και βασικός υποψηφιος στη Ρόδο

Published

on

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, αποτελεί παρελθόν από τη Ρόδο από το βράδυ της Πέμπτης, και ήδη το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα του Αυγουστίνου Γιακάι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Πάρης Ανδράλας βρίσκεται στην κορυφή της Ροδίτικης λίστας αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρει άμεσα τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου.

Ο νεαρός προπονητής με θητεία το προηγούμενο διάστημα στην Προοδευτική σε περίπτωση που συμφωνήσει με τους ‘πράσινους’ θα αποτελέσει… λίρα εκατό αφού γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία από τη φετινή του εμπειρία.

Όσον αφορά τα έργα του, ο απολογισμός του στην Προοδευτική με μόλις δυο ήττες σε σχεδον ένα γύρο πρωταθλήματος δείχνει ότι αποτελεί ίσως έναν από τους πιο ελπιδοφόρους προπονητές που βρίσκονται στο… ταμείο ανεργείας αυτή τη στιγμή ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ανδραλας αυτή την περίοδο που αναφερόμαστε βρίσκεται στη Θεσσαλονική παρακολουθώντας τα μαθήματα της σχολής UEFA B’ και δεν αποκλείεται άμεσα να έχει επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου.