Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ανατροπή και νίκη για Ολυμπιακό 2-1 με Νικολακάκη

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αγίου Στεφάνου που επιβλήθηκε με 2-1 του Νικολακάκη στο Μπογιάτι και επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι «Ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι αν και βρέθηκαν να χάνουν από το τρίτο λεπτό με 1-0 χάρις την εύστοχη κεφαλιά του Πιτσούνη κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 22’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζουρούδης  και πήραν την νίκη με υπέροχη προσπάθεια και γκολ του Καραχάλιου στο 40΄.

Στο 45’ ο Κουμουλίδης τραυματίστηκε στην μύτη και αποχώρησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο 51’αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπαμπουλάκη για κτύπημα στον Παπαδόπουλο.

Η αριθμητική ισορροπία «αποκαταστάθηκε» λίγο πριν οι δυο αντίπαλοι  πάνε στα αποδυτήρια… καθώς αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής  του Νικολακάκη Παπιδάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές ήταν οι Κορδολαίμης, Τζαφόλιας  και Τσαλίκογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Σεβδαλής, Οικονομόπουλος, Μπερμπάντης, Αθανασίου, Καραχάλιος (70′ Κάρο), Παπαπαντζίμας (90′ Μαρσέλλος), Μπαμπουλάκης, Ζορούδης, Μπόσιος (93′ Αμανατίδης).

 ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλέρης (37′ λ.τρ. Νταγιάντας), Κουμουλίδης (46′ λ.τρ. Παπιδάκης), Εγιουρούμ (60′ Καβάσης), Πιτσούνης, Μουκάνης.