Connect with us

stoplekto

Ανασυντάσσονται στην Αρμενική

Published

on

Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται στην ομάδα της Αρμενικής. Μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια εντυπωσίασε με τις ανόδους της,  δεν τα κατάφερε στην πρώτη της παρουσία στην Α’ Κατηγορία του Πειραιά, που είχε σύντομη διάρκεια. Πλέον στο σύλλογο ανασυντάσσονται, ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο ρόστερ έγινε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, έφυγαν ελεύθεροι οι Γιαλελής, Αναστασίου, Κατσούλης, Ντιαπ, Κυριτσιμπασάκης, Τσώτος, Βασιλειάδης, Τσιριγώτης και Πλατσιδάκης, ενώ ο Πολλάτος μετεγγράφηκε στον Παννεαπολικό.

Αντίθετα παρέμειναν στο σύλλογο οι Δεληκάρης, Λαγκδίτης, Βαλσαμάκης, Γριμάνης, και Εγκιάν, οι οποίοι θα πλαισιωθούν και από παίκτες που επέστρεψαν όπως οι Συρίγος, Αθανασόπουλος, Κουράνος, Μεγαλοικονόμου, Χρονόπουλος, Φραγκόπουλος και Κρικοριάν.

Στα μεταγραφικά η ομάδα ενισχύθηκε με παίκτες “μπαρουτοκαπνισμένους”, με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και γνώστες της Κατηγορίας. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Δημητρίου, Γιώργο Ατματσίδη, Γκιούρα Άμαριντ, ενώ αποκτήθηκε και ο ταλαντούχος 16χρονος Στέλιος Σάμιος από το Αιγάλεω.  Ακόμα η ομάδα είναι στην αναζήτηση ενός στόπερ.

Αναφορικά με το τεχνικό τιμ, προπονητής θα είναι η ψυχή της ομάδας και ηγετική μορφή του σωματείου τα τελευταία χρόνια, ο  Σόλων Νουρτζανιάν, ο οποίος μας δήλωσε : ” Κάνουμε ένα νέο εγχείρημα , καθώς έγιναν πολλές αλλαγές σε όλους του τομείς. Η ομάδα χτίζεται εξ αρχής και πιστεύω ότι με τη δουλειά που καταβάλουμε στο τέλος θα δικαιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Το προπονητικό τιμ θα απαρτίζεται ακόμη από το γυμναστή Αλέξανδρο Λίτσι, τον γενικό αρχηγό Γιάννη Βαλσαμάκη, τον προπονητή τερμαρτοφυλάκων Νίκο Μουράτογλου και τον φροντιστή Αλέξανδρο Κουτρουμάνο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply