Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσε ο Σπύρου στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αγία Παρασκευή. Ο λόγος γαι τον επιθετικό Ανδρέα Σπύρου ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση και συμφώνησε ώστε να παραμείνει στη Σάντα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ανδρέας Σπύρου (DAUTAJ ENDRI ).
Ο γεννημένος το 1991 επιθετικός (αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης), αποκτήθηκε από την ομάδα μας την περσινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ταλέντο του παίρνοντας θέση βασικού, συμμετέχοντας σε 12 παιχνίδια του δευτέρου γύρου πετυχαίνοντας ένα τέρμα , με τη  προσφορά του να είναι τόσο σημαντική ώστε η διοίκηση του συλλόγου να του κάνει πρόταση ανανέωσης , την οποία και δέχτηκε παρόλο τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες.΄Ετσι ο προπονητής της ομάδας μας θα έχει στη διαθεσή του έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εχεί αγωνιστεί επίσης στο Χαιδάρι την περίοδο 2012-2013 όπου κατέκτησε τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ ,πετυχαίνοντας ο ίδιος 9 τέρματα σε 18 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2011-2012 πάλι στο Χαιδάρι πέτυχε 21 τέρματα σε 26 συμμετοχές.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία της Αλβανίας έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

Του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας.