Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσε ο Πυρένης στο Χαϊδάρι-Λάμπρου: Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας

Published

on

Πρόκειται για μια ομάδα που βασίζεται ως επι τω πλείστον σε αμιγώς νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της. Ο Α.Ο . Χαϊδαρίου έχει δείξει ότι βαδίζει σε αυτό το μοτίβο έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τη νέα σεζόν, στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου θα παραμείνει ο Άγγελος Πυρένης ο οποίος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας ανανεώνοντας τη συνεργασία του. Ο ίδιος ανέλαβε τους Χαϊδαριώτες μεσούσης της σεζόν πραγματοποιώντας αρκετά καλό έργο, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιβραβεύουν την προσπάθεια του.

Στο μεταξύ, ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν ο πρόεδρος του Χαϊδαρίου, Σπύρος Λάμπρου παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στη νέα σεζόν λέγοντας:

Το Χαϊδάρι είναι ομάδα δομημένη και έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία κάνοντας αγνό ερασιτεχνικό αθλητισμό, με διάσταση και προσφορά. Αγωνιστικά στηρίζεται στα παιδιά της ακαδημίας, ενώ στην α’ ομάδα από τους 25 παίκτες οι 22 είναι γηγενείς. Φέτος στην α’ ομάδα πήραν χρόνο συμμετοχής τρεις 17ρονοι και τέσσερις 18χρονοι. Αυτό έχει δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή και αγωνιστική βάση από νέα παιδιά και πάνω σε αυτή  θα στηριχτεί ο σχεδιασμός. Θα γίνουν τρεις με τέσσερις προσθήκες παικτών που θα κάνουν τη διαφορά για να ανεβάσουμε το επίπεδο του συλλόγου και τη νέα σεζόν να έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει. Ήδη οι δυο από τους τέσσερις που ψάχνουμε πολύ πιθανόν να είναι ο ένας ο Πανταζόπουλος που είχε σταματήσει λόγω προσωπικού προβλήματος, και ο άλλος ο Χριστούλης που έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Κανάρη Νενητών. Από τη στιγμή που οι δυο προσθήκες έχουν γίνει ψάχνουμε για ακόμη δυο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.