Connect with us

3ος Όμιλος

Ανανέωσε ο Γκόφας με την Αχαϊκή

Published

on

Ο άνθρωπος που κατόρθωσε να επαναφέρει την Αχαϊκή στις εθνικές κατηγορίες ακούει  Μιλτιάδης Γκόφας. Ο ικανότατος προπονητής παρότι ανέλαβε την ιστορική ομάδα της Πάτρας σε μια δύσκολη συγκυριακά στιγμή κατόρθωσε να ενσωματώσει τη φιλοσοφία του άμεσα στα αποδυτήρια και οι ‘κιτρινόμαυροι’ να πράξουν το αυτονόητο, κερδίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Διακαής πόθος της διοίκησης ήταν η παραμονή του Γκόφα στην τεχνική ηγεσία, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή γνώστη της κατηγορίας έχοντας εργαστεί σε αρκετές ομάδες κατά το παρελθόν μεταξύ των οποιων ήταν η Δόξα Νέας Μανωλάδας που πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού, ο Βύζας Μεγάρων που κατόρθωσε να παραμείνει στην Football League, η Αγία Παρασκευή, ο Πανηλειακός, η Καλαμάτα, ο Ιάλυσος και ο ΠΑΟ Ρουφ.

Η επιθυμία της διοίκησης έγινα πράξη αφού κατόρθωσε να λάβει θετική απάντηση από τον Αιγιώτη προπονητή στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας και πλέον αυτό που απομένει είναι επίσημη θέση της διοίκησης.

Πλέον, ο Μίλτος Γκόφας σε συνεννόηση με τη διοίκηση ξεκινούν τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού ο 3ος όμιλος θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.