Connect with us

7ος Όμιλος

Ανανέωσε με τη Θύελλα Καμαρίου και το «πολυεργαλείο» Κώστας Βλαβιανός

Published

on

Επικεντρωμένη στη διατήρηση του καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, η Θύελλα Καμαρίου συνεχίζει τις ανανεώσεις και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που θεωρούνται ως «σημαίες» για την ομάδα.

Μετά τον Χρήστο Λιγνό ήρθε η σειρά του επίσης αρχηγού της θύελλας, Κωνσταντίνου Βλαβιανού, ο οποίος με οκταετή συνεχόμενη παρουσία στους Καμαριανούς είναι από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που προσδίδουν σιγουριά και ηρεμία στους νταμπλούχους.

Ο Βλαβιανός δήλωσε πανέτοιμος όποτε και αν του ζητήθηκε και η συμβολή του στην επιτυχία της ομάδας κρίνεται μεγάλη. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την διοίκηση και τον προπονητή, οι οποίοι τον έβαλαν ψηλά στη λίστα των ανανεώσεων, ενώ πριν λίγο έγινε γνωστή η επέκταση της συμφωνίας και ο ”Καμαριανός” παίκτης πλέον θα γράψει στο βιογραφικό του και συμμετοχές στη Γ΄Εθνική.

Η ανακοίνωση της Θύελλας, αναφέρει:

Ανανέωση συνεργασίας με τον Bλαβιανό Κωνσταντίνο.

Το Δ.Σ .της ομάδας μας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον επιθετικό της ομάδας μας Bλαβιανό Κωνσταντίνο. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου