Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανανέωσαν στον Καραβά οι Σαλίμπασα και Ελ Κάντι

Published

on

Δυο πολύτιμα εργαλεία του ανανέωσε και για την επόμενη χρονιά ο ΑΟ Καραβάς, στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος με τον Γιώργο Μοδινό στον πάγκο να πρωταγωνιστήσει. Ο λόγος για τους Κώστα Σαλίσμπασα και Γιάννη Ελ Κάντι. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

” Ο Κώστας Ρέφικ  Σαλίμπασα  αποκτήθηκε τον Γενάρη με σκοπό να βοηθήσει και αυτός την ομάδα μας να ανέβει στην Α κατηγορία και αποστολή εξετέλεσθη επιτυχώς. Είμαστε βέβαιοι οτι με την εμπειρία του απο τον Εθνικό που έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες αλλά και με την συμμετοχή του στον Περαμαικό θα βοηθήσει τα μέγιστα και στην φετινή μας προσπάθεια. Συμφωνήσαμε σε όλα και ανανεώσαμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο.

Επίσης, με συνοπτικές η διοίκηση του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ συμφώνησε με τον Γιάννη Ελ Κάντι να συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο.Ο Ελ Κάντι με θητεία στον Αργοναύτη,ΑΟΣ Σύρου, Εθνικό και Περαμαικό αποκτήθηκε τον Γενάρη για να δυναμώσει την ομάδα μας.

Οι ικανότητες του στον χειρισμό της μπάλας και η τεχνική του είναι λόγοι να πηγάινει κάποιος γήπεδο και να απολαμβάνει ποδόσφαιρο.Πιστεύουμε οτι θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και είμαστε χαρούμενοι για την ευτυχής κατάληξη”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply