Connect with us

3ος Όμιλος

Ανανέωσαν Κόντης-Παναγιωτόπουλος στο Λουτράκι

Published

on

Ο κύκλος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού έκλεισε για τους οράνιε με τη σημερινή ανακοίνωση για την παραμονή των ποδοσφαιριστών  Σπύρο Κόντη και Χάρη Παναγιωτόπουλο.

Οι δύο τερματοφύλακες συμφώνησαν και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Τα βιογραφικά των δύο αθλητών:

Σπύρος Κόντης  (γενν. 24/7/1991)

Ο νεαρός τερματοφύλακας  ξεκίνησε από την Ακαδημία του συμπολίτη Ολυμπιακού και τη χρονιά 2006-2007 έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των ερυθρόλευκων στη Δ Εθνική.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε ως δανεικός  με τα χρώματα της Κορίνθου όπου και πραγματοποίησε 13 εμφανίσεις στo πρωτάθλημα της Football League 2.

Στον Α.Ο Λουτράκι ήρθε πέρσι το καλοκαίρι και πραγματοποίησε 6 συμμετοχές .

Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος  (γενν. 12/6/1993)

Ο 23χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στους οράνιε μετά την πρώτη του θητεία στην ομάδα μας, κατά τη διετία 2010-2012, όπου και είχε 33 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας  και της Δ’ Εθνικής.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επίσης  στην Κόρινθος 2006, στον Π.Α.Σ Κλένια, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Π.Α.Σ Κόρινθος στη Γ’ Εθνική και την Α1 Κορινθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές  Σπύρο Κόντη και Χαράλαμπο Παναγιωτόπουλο. Τους ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες .»