Connect with us

stoplekto

Ανανέωσαν Ηλιαδάκης , Βαμβακούσης στους Νέους Ευγενείας

Published

on

Ανανέωσαν οι Νέοι Ευγενείας  τη συνεργασία τους  για μια ακόμα χρονιά με τον γυμναστή και παράλληλα προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου Νίκο Ηλιαδάκη καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Βαμβακούση .

Από την διοίκηση των Νέων Ευγενείας εκδόθηκε χαρακτηριστικά η παρακάτω ανακοίνωση :

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον Σύλλογό μας η ανανέωση της συνεργασίας μας για μια ακόμη χρονιά με τον επί 3ετίας συνεργάτη και φίλο, γυμναστή της ανδρικής μας ομάδας και προπονητή των υποδομών μας κ. Νίκο Ηλιαδάκη, καθώς και η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαμβακούση Κώστα.

Παράλληλα με την συνεργασία του κ Πασιάκου Γεώργιου ως coach της ανδρικής μας ομάδος, οι Νέοι Ευγένειας πιστοί στους στόχους και στη φιλοσοφία τους, θέτουν για μια ακόμη χρονιά τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα, με ένα τεχνικό επιτελείο επαγγελματικού επιπέδου, που δύσκολα συναντά κανείς σε ομάδες τοπικών κατηγοριών και όχι μόνο.

Η Διοίκηση των Νέων Ευγένειας θα είναι σταθερά, όπως πάντα,  αρωγός στις προσπάθειες ποδοσφαιριστών & προπονητών, καλοσωρίζει εκ νέου τους συνεργάτες – φίλους στην οικογένεια της ομάδος και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους.