Connect with us

stoplekto

Ανανέωσαν Δερμεντζόγλου, Πρίφτης, Χατζηανδρέου στον ΑΟ Κορυδαλλό

Published

on

Μετά τις ανανεώσεις των Ζαμπέτη, Κατσικώστα και Σαραντέα και την μετεγγραφή του Παπαφώτη, στον ΑΟ Κορυδαλλό ανανέωσαν και οι Δερμεντζόγλου, Πρίφτης και Χατζηανδρέου.

 Άλλα τρία “κομμάτια παζλ” στην ποδοσφαιρική εικόνα που θέλει να παρουσιάσει ο Δημήτρης Αλειφεράκης και ο ΑΟ Κορυδαλλός για την περίοδο 2018-2019.

 Ο 22χρόνος μεσοαμυντικός Σπύρος Δερμεντζόγλου που πέρσι παρουσιάστηκε από την ομάδα σαν “αμυντικός σκόρερ” ήταν από τα πιο σημαντικά “εργαλεία” του Αλειφεράκη τη χρονιά που πέρασε καθώς είναι ευλογία για έναν προπονητή να έχει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε πολλές θέσεις. Μπορεί να μην πέτυχε πολλά γκολ αλλά και μόνο που χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία εκτός της θέσης του σαν αμυντικό χαφ και σαν κεντρικός αμυντικός αλλά και στη θέση του δεξιού μπακ τον κατατάσει στα “πολυεργαλεία” μέσα σε μία ομάδα. Ο Σπύρος πέρσι έπαιξε σε 28 αγώνες (2440′) πετυχαίνοντας και 1 γκολ.

*Βασίλης Πρίφτης ο επόμενος. Τι να πεις για αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Στα 19 του με έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο ήρθε στον Κορυδαλλό πέρσι το φθινόπωρο έκανε με θρησκευτική ευλάβεια αυτά που έπρεπε να κάνει ώστε να επανέλθει δυνατός και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και βοήθησε κι αυτός τα μέγιστα για την σωτηρία της ομάδας. Έδειξε ότι “κατέχει το…τόπι” και ότι φέτος, παρόλο που δεν θα είναι στο μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας λόγω δουλειάς, στον Κορυδαλλό θα χορτάσουν από τις “σαραντάρες μπαλιές” του. Είναι μεσοαμυντικός και πέρσι έπαιξε από τον Ιανουάριο και μετά σε 12 παιχνίδια (837′).

*Ο Κορυδαλλός ανανέωσε τον δανεισμό του 21χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Χατζηανδρέου από τον ΑΣΕ Δούκα που είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο σάλας. Παρόλο την ευρωπαϊκή προοπτική που είχε στα πόδια του ο Αλέξανδρος προτίμησε να μείνει στον Κορυδαλλό για άλλη μία χρονιά και έτσι ανανεώθηκε ο δανεισμός του. Ο Χατζηανδρέου τη χρονιά που πέρασε και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο και μετά προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του μεγάλου γηπέδου καθώς είναι εντελώς διαφορετικό από το γήπεδο σάλας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αλειφεράκη και έπαιξε σε 12 παιχνίδια (448′).

Η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλού τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ευχαριστεί τους πρωταθλητές Ελλάδος στο ποδόσφαιρο σάλας ΑΣΕ Δούκα για την ανανέωση του δανεισμού του Χατζηανδρέου. .