Connect with us

3ος Όμιλος

Ανακοινώθηκε ο Μπριλάκης από τον ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Ο Θοδωρής Μπριλάκης αποτελούσε τον διακαή πόθο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου για το κέντρο της άμυνας του ΑΟ Λουτράκι από την περασμένη σεζόν.

 

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στα τέλη του περασμένου Γενάρη,  η διοίκηση της ομάδας είχε κάνει κρούση στον υψηλόσωμο (1,90) κεντρικό αμυντικό, όταν εκείνος αγωνιζόταν ακόμη με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών.

Μια συμμετοχή όμως του ποδοσφαιριστή με τον Ερμή Ζωνιανών στην πρώτη αγωνιστική, πριν τη μετακόμιση του στα Ψαχνά, απεδείχθη το ανυπέρβλητο εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής του στον Α.Ο Λουτράκι. Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει το  δικαίωμα να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ομάδας επανήλθε αυτές τις μέρες με νέα πρόταση και κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Η προσθήκη του 24χρονου Μπριλάκη στο έμψυχο δυναμικό των οράνιε ενόψει της νέας χρονιάς θωρακίζει την αμυντική γραμμή της ομάδας  με έναν ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τρία χρόνια με τη φανέλα του Ρούβα σε Δ’ Εθνική (1 σεζόν) και Γ’ Εθνική (2 σεζόν.) Στη συνέχεια μετακόμισε στον Ερμή Ζωνιανών όπου παρέμεινε επίσης τρία χρόνια αγωνιζόμενος στην Α’ τοπική κατηγορία, στη Δ’ και στη Γ’ Εθνική.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Α.Ο Λουτράκι, όπου επισημοποιήθηκε η συμφωνία του με την ομάδα μας και έγινε πλέον μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας την προσεχή Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Λουτράκι. Θυμάμαι ότι η ομάδα από πέρσι που αγωνίστηκα ως αντίπαλος της ήταν αγωνιστικά δυνατή και αξιόλογη και έβγαζε μια εικόνα υγειούς και οργανωμένου σωματείου στους αντιπάλους της. Με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισαν πρόεδρος και προπονητής από την περασμένη κιόλας σεζόν που δεν μπορούσα να έρθω στην ομάδα. Μου μίλησαν με ξεκάθαρες κουβέντες και έδειξαν σεβασμό και πίστη στην αξία μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου κ. Οικονόμου:

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο Λουτράκι, ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας και μέλος της επιτροπής μεταγραφών κ. Γιώργος Οικονόμου δήλωσε : « Ο Θοδωρής αποτελούσε διακαή πόθο όλων μας από την περασμένη σεζόν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ξεχωριστά προσόντα που δεν υπάρχουν σε παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού μας. Είμαστε απόλυτα  σίγουροι ότι αποτελεί μια υπερπολύτιμη προσθήκη στην αμυντική γραμμή -και όχι μόνο- της ομάδας μας. Κινηθήκαμε πολύ σωστά, νομίζω, και προλάβαμε αρκετούς αντιπάλους μας που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και του εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες.»