Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίωνσε Νταντή το Καματερό

Published

on

Σε μια ακόμη ενδιαφέρουσα μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδος ένα σπουδαίο ταλέντο, τον 21χρονο ακραίο επιθετικό, Μάριο Νταντή. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης και την χρονιά που πέρασε, φορούσε την φανέλα του Μικρασιατικού.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δίνοντας σημαντικές λύσεις στα πλάνα του Γιώργου Αλεξόπουλου. Ο Νταντής έχει περάσει και από την ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου (για 2 χρόνια) και Βύζα Μεγάρων (1 χρόνο). Ενω είχε αρκετές εμφανίσεις με την ομάδα του Μικρασιατικού.

Η διοίκηση με αφορμή την αίσια κατάληξη της μεταγραφής ανακοινώνει τα εξής : “Η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού ευχαριστεί το σωματείο του Μικρασιατικού για την άψογη συνεργασία στην επίτευξη της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή Μάριου Νταντή”.

Όσον αφορά στα δρώμενα της προετοιμασίας ο Γιώργος Αλεξόπουλος προσπαθεί να περάσει το δικό του πιστεύω στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που αποτελούν και το μεγαλύτερο ποσοστό του έμψυχου δυναμικού. Συνεχείς συμβουλές, τρόποι ανάπτυξης και μεθοδευμένη προπόνηση συνιστούν την άψογη εκτέλεση της προετοιμασίας και με την βοήθεια των Χρυσόστομου Άγουρου και Ηλία Θεοδωρακόπουλου.

Η ομάδα αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου στις 5.15 μ.μ την Πεύκη στο γήπεδο Καματερού και ο Γιώργος Αλεξόπουλος θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του και να κάνει τις δοκιμές που έχει στα σχέδια του. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μπούγιας, Τσιργιώτης και Κλέιντι.