Connect with us

Uncategorized

Ανακοίνωση Φιλάθλων Ηλυσιακού

Επιστροφή στην Γ Εθνική

Published

on

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ηλυσιακού εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την επιστροφή της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία η οποία έχει ως εξής:

“Αδέλφια, τελικά είμαστε ταγμένοι για τα… δύσκολα. Και αποφασισμένοι να πετύχουμε. Χρόνια τώρα λέμε «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!». Και πρέπει να είμαστε περήφανοι που το αποδείξαμε σε όλη του μεγαλοπρέπεια. Ναι ρε γαμώτο: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ».

Είμαστε οι μοναδικοί οπαδοί, οι οποίοι με τις πενιχρές μας δυνάμεις, αντισταθήκαμε κόντρα στα κατεστημένα και τη σαπίλα. Δώσαμε ένα ηχηρό χαστούκι στο σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κόντρα στις παράγκες, κόντρα στους απατεώνες που έχουν ρημάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Κόντρα στο ανάλγητο κράτος που οδήγησε τον τόπο στην πλήρη απαξίωση και στην χρεοκοπία.

Τραβήξαμε πολλά, αλλά είμαστε εδώ! Ολόρθοι για μια νέα πορεία, αντάξια της 84χρονης Ιστορίας του Ηλυσιακού. Ο Ηλυσιακός είναι, πλέον, στα δικά μας χέρια, περήφανος και δικαιωμένος!

Απευθύνουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι στάθηκαν μπροστάρηδες σε αυτήν την προσπάθεια και ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη και τους αφανείς ήρωες και συνεχίζουμε.

Ο Ηλυσιακός επανέρχεται στη Football League 2 με τη… βούλα του Συμβουλίου Επικρατείας και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμετοχής. Τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να στηρίξουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα δίνουμε ραντεβού για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο Γήπεδο Ζωγράφου, στο φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ.

Πρέπει να είμαστε εκεί, διότι… «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»! “

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply