Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Π για τον Κώστα Κατσούλη

Published

on

«Δυστυχώς ο Κώστας Κατσούλης προστέθηκε στην μεγάλη, πικρή αλυσίδα των ανθρώπων που ξεκίνησαν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα και δεν επέστρεψαν σπίτι τους ποτέ, διότι έπεσαν θύματα στο βωμό της τυφλής βίας των γηπέδων.

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην αγαπημένη του ομάδα, τον Εθνικό Πειραιά.

Δευτερευόντως και προκειμένου να τιμήσουμε καλύτερα τη μνήμη του, καταφθάνουν στα γραφεία μας διάφορες προτάσεις: διακοπή των πρωταθλημάτων για μία εβδομάδα, καθυστέρηση έναρξης των αγώνων, ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα κλπ.

Εννοείται ότι κάποιες από αυτές τις προτάσεις θα υλοποιηθούν, αλλά πιστεύουμε ότι, επιτέλους, πρέπει και να ειπωθούν ορισμένα πράγματα έξω από τα δόντια. Διότι όποια πρόταση και να πραγματοποιήσουμε προβάλλει ένα βασανιστικό ερώτημα:

 

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?

 

Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι της ομάδας μας θα ξαναρχίσουμε να βρίζουμε χυδαία διαιτητές, παίκτες και φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας?

Θα προσλαμβάνουμε μπράβους για να μην μπορεί να μας «κουνηθεί» κανείς?

Θα προσπαθούμε να επηρεάσουμε τους διαιτητές με όποιον τρόπο μπορούμε?

Κάποιοι διαιτητές θα εξοφλούν «υποχρεώσεις» μέσα στα γήπεδα?

Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους διαιτητές με θεατρινισμούς και γελοίες διαμαρτυρίες και κάποιο άλλοι θα προσπαθούν να σπάσουν τα πόδια του αντίπαλου επειδή τους έκανε μία «ποδιά»?

 

Τέρμα η υποκρισία κύριοι!

Τιμάμε τους νεκρούς όταν δραστικά και αποφασιστικά αλλάζουμε τις συνθήκες που τους «κατέστησαν» νεκρούς. Όταν έμπρακτα προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό μέσα στα πλαίσια ενός καλύτερου παιχνιδιού. Και το κριτήριο είναι ένα και μοναδικό: Η προσωπική στάση του καθένα από εμάς μέσα και έξω από τα γήπεδα. Καμία έλλειψη δεν αποτελεί δικαιολογία. Αν δεν διορθωθούμε άμεσα, πολύ σύντομα θα θρηνήσουμε κι άλλους φιλάθλους. Και τότε ο Κώστας θα σηκωθεί από τον τάφο του και θα μας φασκελώσει και με τα δύο χέρια φωνάζοντας:

 

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply