Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Κυπέλλου για δημοσίευμα…

Published

on

Τα μέλης της Επιτροπής Κυπέλλου  ΕΠΣΑΝΑ εξέδωσαν ανακοίνωση – απάντηση σε σχόλιο που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με “αδιαφανή κριτήρια” στην διαδικασία της κλήρωσης των ομάδων που πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού άνευ αγώνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“ Προφανώς κάποιοι εξιτάρονται δημοσιογραφικά με την δημιουργία εντυπώσεων, με την παραπληροφόρηση την παραποίηση της αλήθειας και σκοπίμως λειτουργούν ως εκ τοξευτές λάσπης.

Τα «αδιαφανή κριτήρια» που αναφέρθηκαν στο Blog «Τα νέα της ΕΠΣΑΝΑ» είναι μάλλον η αμάθεια των θεσμών καθώς τηρήθηκε η κατά αναλογία κατηγοριών εξαίρεση ομάδων για τον σχηματισμό της φάσης των 32 όπως αναγράφεται στην προκήρυξη του κυπέλλου.

Προφανώς η   προσκόλληση ορισμένων στο παλιό γκριζαρισμένο τοπίο  να ενοχλεί και η αλλαγή να μην είναι επιθυμητή.

Όμως η εμπειρία των μελών της Επιτροπής Κυπέλλου Ηρακλή Παπαθεοδώρου (Μέλος ΔΣ ΕΠΣΑΝΑ 2002-2004), Σπύρου Καλανιώτη (Μέλος ΔΣ ΕΠΣΑΝΑ 2008-2012),  Μιχάλη Φατσή (Μέλος ΔΣ ΕΠΣΑΝΑ 2008-2012) σε συνδυασμό με τον νεότερο μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ Α. Θηβαίο δεν μας αφήνει περιθώρια να αφήσουμε εκτεθειμένο σε οπισθοδρομικές αντιλήψεις το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής..

Η Επιτροπή Κυπέλλου

Άκης Θηβαίος, Μιχάλης Φάτσης, Σπύρος Καλανιώτης, Ηρακλής Παπαθεοδώρου.”