Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από το Μανδραϊκό

Published

on

Εμφανώς εξοργισμένοι ήταν οι άνθρωποι του Μανδραϊκού, μετά την λήξη του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ , όπου ηττήθηκε με 1-0 στην παράταση από τον Ηρακλή Ελευσίνας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της απονομής οι παίκτες δεν βγήκαν από τα  αποδυτήρια για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, τα οποία πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Παπαδάκης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Αλιάγα.

 

 

Σήμερα από τη  διοίκηση του Μανδραϊκού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

“ΜΑΝΔΡΑ 15/3/2018

Τούς μέν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι,τους δ’ανοήτους το οίημα. (Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση.) ΣΩΚΡΑΤΗΣ 469-399π.χ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

15ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συγχαρητήρια σε όλους για το όμορφο βράδυ Τετάρτης που μας χαρίσατε. Η “γιορτή” που στήθηκε ήταν πετυχημένη και είχε και κόσμο…και όλοι πέρασαν καλά και γέλασαν με την ψυχή τους….ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ…Άντε και του χρόνου με την ίδια επιτυχία στην “16η γιορτή του ποδοσφαίρου” στην Δυτική Αττική.

ΥΓ 1.Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή Ελευσίνας για την κατάκτηση του κυπέλλου και καλή επιτυχία στο κύπελλο Ερασιτεχνών.

ΥΓ 2.Κε ΧΡΟΝΗ απο πού γνωρίζετε εσείς σε ποιά κατηγορία θα παίζουμε του χρόνου;

ΥΓ 3.Εσύ που κάνεις ρεπορτάζ απο το F/B (εσύ ντέ 3 ευρώ το DVD) που δεν σε διαβάζει κανείς ούτε σε εφημερίδα ούτε σε σάιτ έφτασε και για σένα η ώρα της κρίσης.

ΥΓ 4.Η σιωπή δεν δηλώνει αδυναμία”.