Connect with us

8ος Όμιλος

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από ΑΕ Μυλοποτάμου

Published

on

Μέσω επιστολής που ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της στο facebook η διοίκηση της ΑΕ Μυοπόταμου εξέφρασε την διαμαρτυρία της προς το αρμόδιο όργανο για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον Ταύρο.

Αρχικά κάνει γνωστό μέσω επίσημου εγγράφου ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας χτυπήσαν κατά διάρκεια της ανάπαυλας στο ματς με τον Φωστήρα και στο τέλος της συνάντησης μεταφέρθηκαν στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο, ενώ δηλώνει ότι προπηλακίστηκαν και φίλαθλοι της ομάδας στο τέλος του αγώνα όπου τους προστάτεψε η αστυνομία που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Στον επίλογο γίνεται γνωστό ότι τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Αναλυτικά, το κειμενο

«Σε έκτακτο Δ.Σ. της Α.Ε.Μ αποφασίστηκε ομόφωνα η ομάδα μας να κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον παντός υπεύθυνου για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του παιχνιδιού Φωστήρας-Α.Ε. Μυλοποτάμου εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας. Σαν στόχο είχαν τους Περικλή Μηνά και Γιάννη Ντινιωτάκη, όπου μαζί με αυτούς χτύπησαν τους Άλμπι Λένγκα και Μιχάλη Κριτσωτάκη, άνθρωποι του Φωστήρα μπροστά στα μάτια του παρατηρητή και του διαιτητή. κ Ευθυμίου.

Μετά την σωματική και ψυχολογική βία που δέχτηκαν, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου συνέχισαν στο παιχνίδι μέχρι να ετοιμαστούν οι αλλαγές, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Στο τέλος του αγώνα προπηλακίστηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, τους οποίους προστάτεψε η Αστυνομία και τους συνόδεψε μέχρι το καράβι.

Τέτοιες ενέργειες φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και έχουμε την υποχρέωση όλοι μας να το προστατέψουμε (πολιτεία, διοργανώτρια αρχή, ομάδς).

Δεν περιμέναμε αυτή τη φιλοξενία από ένα τέτοιο ιστορικό σωματεί層.