Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανακοίνωσε μεταγραφές το Αιγάλεω

Published

on

Το Δ.Σ. του Αιγέλεω ανακοινώνει τρεις  μεταγραφές:

 

1. Την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του, ηλικίας 26 ετών, αριστερού μπακ, Πλάτανου.

 

Ο Πλάτανος, με προηγούμενη θητεία στην Α΄ Εθνική με την «ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» και στη Β΄ Εθνική με τις «ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ» και «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ», υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών. 2. Τον σέντερ φορ Κώτση, ο οποίος παρεχωρήθη από την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ».

 

Ο Κώτσης είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,84 μέτρα και αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2012- 2013 στον «ΑΙΑΝΤΑ ΣΥΡΟΥ» με τον οποίο ανεδείχθη πρωταθλητής Κυκλάδων πετυχαίνοντας δέκα γκολ σε έντεκα ματς.

 

Ο Κώτσης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ» και παρεχωρήθη δανεικός στο «ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ». 3. Το «ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ» απέκτησε τον ηλικίας 22 ετών περιφερειακό κυνηγό Καλογιάννη.

 

Ο Καλογιάννης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου με προηγούμενη θητεία σε «ΙΑΣΟΝΑ», «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ» και «ΠΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑ».

 

Το «ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ» έχει ήδη ενισχυθεί με τους Ρούσσο, τερματοφύλακα από Λάρισα, μέλος της μικτής ερασιτεχνών Λαρίσης, ηλικίας 19 ετών και ύψους 1,95 μέτρων, Κωνσταντόπουλο 23 ετών, αριστεροπόδαρο στόπερ από «ΙΩΝΙΚΟ», Χιώτογλου, δεξιοπόδαρο στόπερ, ύψους 1,92 μέτρων, ηλικίας 19 ετών από «ΙΩΝΙΚΟ», Κωνσταντόπουλο, αμυντικό χαφ από Ηράκλειο, τον πολύ γνωστό σέντερ φορ με μεγάλη θητεία στην Α΄ και Β΄ Εθνική Χανιώτη, τον δανεικό από την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ» ακραίο μπακ και αμυντικό χαφ Τζωρτζάτο, τον περιφερειακό κυνηγό από «ΙΩΝΙΚΟ» Αχλαδιώτη και διατήρησε όλο το βασικό κορμό από την περσινή ομάδα που αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply