Connect with us

stoplekto

Ανακοίνωσε μεταγραφές ο Ασπρόπυργος

Νέα αρχή για την αναγέννηση του συλλόγου από τον πρόεδρο Σπύρο Μπέκο και τους συνεργάτες του

Published

on

Η νέα διοίκηση του Ασπροπύργου συνεχίζει την ανασυγκρότηση του ιστορικού σωματείου. Της προσπάθειες ηγείται ο πρόεδρος Σπύρος Μπέκος, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης του πολυκαταστήματος Ασπροπύργου ”BEKO-DECO”. Άμεσοι συνεργάτες είναι : Αχιλλέας Πίνης, Βασίλης Φίλης, Τάσος Χατζηδημητρίου, Κώστας Μπέκος, Νάσος Οικονόμου και Δημήτρης Καλλιέρης. Η νέα διοίκηση έκανε κάλεσμα σε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται ο ΚΟΠΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ.

Αποκτήθηκαν οι: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΜΙΩΤΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ,ΝΤΙΝΟΣ ΧΕΛΙΩΤΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΤΣΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΠΑΛΑΣ, ΝΤΑΡΙΟ ΤΖΟΥΝΤΙ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Τ/Φ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ και οι νεαροί ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, .ΜΑΡΚΟΣ ΤΙΤΑΣ και ΑΛΕΚΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ. Η διοίκηση θα συνεχίσει την ενδυνάμωση του ρόστερ και γίνονται προσπάθειες να κλείσει και ένας ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα,αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα ταρακουνήσει τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Δυτική Αττική.

Η προετοιμασία ξεκινάει την Δευτέρα 1/9 στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου και άπαντες αισιοδοξούν πως η ομάδα θα καταφέρει να προσελκύσει πάλι τον κόσμο του Ασπροπύργου δίπλα της.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply