Connect with us

3ος Όμιλος

Ανακοίνωσε Βραζιλιάνο η Θηβα

Published

on

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο Κάρλος Ντάνιελ Ντος Σάντος Αράνχα Τζούνιορ εν συντομία Καρλίτος. Ο Κάρλος έχει γεννηθεί στην Βραζιλία κι έχει Πορτογαλέζικο διαβατήριο και έχει ύψος 1.78. Ο δεξιοπόδαρος μέσος διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, την καλή πάσα ειδικά την μακρινή καθώς βλέπει γήπεδο ενώ έχει πολύ καλά τελειώματα όπως έχει και κίνηση χωρίς την μπάλα.
Το νέο απόκτημα του ΑΟ ΘΗΒΑ έχει φορέσει την φανέλα σπουδαίων ομάδων στην Βραζιλία όπως της Βάσκο ντε Γκάμα ( 2006-2008), της Μποταφόγκο ( 2008-2014), το 2015 από την R.S. Γκάμα μετακόμισε στην πολωνική Ρακόφ Τσεστοχόβα όπου έμεινε ως το καλοκαίρι του 2016.
Έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα Καριόκα Κ15 το 2009 όπως και το Κ20 το 2014 ενώ έχει κατακτήσει αρκετά τουρνουά σε Ελβετία και Γερμανία ενώ έχει συμπεριληφεί στις καλύτερες ενδεκάδες των τουρνουά.
Σίγουρα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα όπως και θα δώσει σπουδαίες λύσεις στην μεσαία γραμμή καθώς σε συνδυασμό με την πολύ καλή επιθετική γραμμή που ήδη η ομάδα διαθέτει θα δούμε σπουδαία πράγματα, άλλα βέβαια όλα θα φανούν στο γήπεδο μέσα.
Εμείς καλωσορίζουμε τον Καρλίτο στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την βυσσινή φανέλα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply