Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αναγέννηση Πετρούπολης-Άγιος Δημήτριος 3-1

Published

on

Στοπ στο νικηφόρο σερί που έτρεχε ο Αγιος Δημήτριος το τελευταίο μήνα (4Χ4 νίκες) έβαλε η Αναγέννηση Πετρούπολης που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 3-1 της ‘Μπαρτσα’.

Το συγκρότημ του Σάκη Καλογερόπουλου αλλάζοντας πρόσωπο στην επανάληψη πήρε αυτό που ήθελε πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη του στα τελευταία πεντα ματς (έχει σημειώσει και δυο ισοπαλίες) όντας στην 8η θέση με 16 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Αντώνη Καρπούζα παρέμεινε στην 3η θέση με 21 βαθμούς.

Στο 39′ ο Κωνσταντόπουλος έκανε το 0-1, με τον Σχίζα στο 59′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 84′ ο Αθανασόπουλος με φάουλ έανε το 2-1, με τον Αλεξίου στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Καλογερόπουλος): Ματούδης, Χριστοδουλάκης, Τσαγρής, Μυτιλιναίος, Παπαδημητράκης, Παπαδόπουλος (Βασιλειάδης 13΄), Αθανασόπουλος, Ορφανάκος (Τσίγκας 93′), Τσέλιος (Σχίζας 46′), Αλεξίου, Κουμεντάκος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας) : Μακρής, Βλαχόπουλος, Τζαβάρας, Σκόνδρας, Βαμβακέρης, Κωνσταντόπουλος, Ευκάρας (Καρτσιώλας 76′), Ανδρεαδάκης, Δαλκαφούκης (Κωτσίλας 70′), Ασλανίδης, Ραϊκος (65′ Χαλιβελάκης).