Connect with us

4ος Όμιλος

‘Ανάσα’ η Θύελλα Ραφήνας-Φωνές ο Ερμής

Published

on

Μετά από 11 ματς ατυχών αποτελεσμάτων και στο ντεμπούτο του Θανάση Κολιτσιδάκη, η Θύελλα Ραφήνας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Ερμή Ζωνιανών που για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τις επιτυχίες.

Η ομαδα της Ανατολικής Αττικής πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και έδειξε ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της όσον αφορά το στόχο που έχει θέσει και αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 15′ έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Τοπούζης έβγαλε μόνο του τον Ρόβα αλλά ο Πάντος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 21′ ο Τοπούζης έφυγε μόνος του όμως ο Πάντος τον πρόλαβε με τους Ρεθυμνιώτες να πατούν μέχρι τότε καλύτερα.

Στο 30′ ο Πάντος δεν ανησύχησε στο σουτ του Τοπούζη, με τον Κόλλια να αντιδράει σωστά στο φάουλ του Χαρακτίδη διώχνοντας. Στο 41′ είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει τη μπάλα.

Στο 47′ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκικα, με τους παίκτες του Ερμή να πέφτουν όλοι πάνω στο διαιτητή αμφισβητώντας την απόφαση του.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Χαρακτίδης κάνονας το 1-0.

Ο Ερμής βγήκε μπροστά στη συνέχεια για να πετύχει έχοντας καλή στιγμή στο 66′ με την κεφαλιά του Τοπούζη να φεύγει άουτ. Στα τελευταία λεπτά, οι Ρεθυμνώτες κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους ‘νεοφώτιστους’ να χτυπήσουν στην κόντρα. Μάλιστα στο 90+6 ο Γεροκωνσταντής έχασε μοναδική ευκαιρία με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Στις τάξεις των Ρεθυμνιωτών βράζουν με τη διαιτησία ωστόσο υποστηρίζοντας ότι ο ρέφερι δεν ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα.

Αρχικά, οι ‘πράσινοι’ από τα Ζωνιανά εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για μια φάση στα πρώτα λεπτά θεωρώντας ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής, όπως και για τη φάση του πέναλτι που έκρινε τον αγώνα.

Παράλληλα, υποστήριξαν ότι παρά τις συνεχόμενες διακοπές του αγώνα, δεν τηρήθηκε ο απαιτούμενος χρόνος στις καθυστερήσεις και ότι κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Πουλάκη στις καθυστερήσεις. Η νίκη αυτή διατήρησε τη Θύελλα στην 13η θέση με 18 βαθμούς με τον Ερμή να παραμένει 7ος με 27 βαθμούς.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Γκίκας (84’ Ζέκιο), Φύτρος, Στάφα, Ντόσκας, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Δημητρίου, Βαζέχα (74’ Γεροκωνσταντής), Ανδρεαδάκης, Παπαδόπουλος
Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Κοζυράκης, Γεμιστός (63’ Καραγκιόζι), Ανυφαντάκης, Χατζηβασίλης, Ταυλαδωράκης (87’ Ρουσσάκης), Γιακουμάκης, Πουλάκης, Τοπούζης, Ρόβας, Πλούσης Δ. (72’ Σκουτέλης)