Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανάσα για Θύελλα

Published

on

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου η οποία επικράτησε με 1-0 της Διάνας Ηλιούπολης παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα. Το τρίποντο αυτό θα βοηθήσει αρκετά τους νερατζούρι ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι όσον αφορά στην προσπάθεια που καταβάλουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά και έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρότι στάθηκαν καλά στο γήπεδο δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 56′ ο Ορέστης Χαζίσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαραγκουδάκη στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Τάσος Τασιόπουλος) Μητρογιάννης, Μαραγκουδάκης, Πάλιας, Ρέτσο, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μπαμπανιώτης (60′ Τσακόγιωργας), Χασίζα, Γκίκα (87′ Γουργιώτης), Κοντοπάνος (35′ λ.τρ. Τσίτσης), Βέλλης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Χατζηράπτης) Μενούνος, Απέργης Α., Γκίκας, Μπελέρης, Νίκολι, Παρασκευόπουλος, Δημογιάννης, Χούδρας, Μπαλαφούτης (75′ Κιάμος), Χατζηστεφάνου, Απέργης Ν. (60′ Σταθακόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply